Ammattitaidolla tehdyt kosteusmittaukset Seinäjoelta

Ota yhteyttä

ProLeader Oy tekee kosteusmittauksia Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan alueilla. Lukuisat taloyhtiöt sekä erilaiset yritykset ja kunnat ovat teetättäneet kosteusmittaukset meillä ja saaneet arvokasta tietoa rakennustensa kunnosta.

Yhteydenottoon

Valtuutettu ja kokenut kosteusmittaaja

Kosteusmittauksien tulokset ovat hyödynnettävissä vasta, kun ymmärretään rakennuksen kosteus- ja lämpötekninen toiminta. Yrityksemme on kosteusmittausten ammattilainen, jolta löytyy vahva ammattitaito mittausten tekemiseen ja tulosten tulkitsemiseen. ProLeader Oy on Eurofinsin valtuuttama rakenteiden kosteuden mittaaja Seinäjoelta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla.

Kysy lisää palveluistamme

Kosteusmittaukset valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin

Toteutamme kosteusmittauksia sekä rakenteilla oleviin että valmiisiin rakennuksiin. Rakennustöiden aikana tehtävissä kosteusmittauksissa selvitämme ja varmistamme rakenteiden riittävän kuivumisen ennen sisävalmistustöitä. Valmiiden rakennusten kosteusmittauksissa on useimmiten kyse kuntoarvioon ja kuntotutkimukseen liittyvästä tehtävästä. 

Teemme myös tiiveysmittauksia