Kosteusmittaukset Seinäjoelta

ProLeader Oy tekee kosteusmittauksia Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan alueella. Lukuisat taloyhtiöt, erilaiset yritykset ja kunnat ovat teetättäneet kosteusmittaukset meillä ja saaneet siten arvokasta tietoa rakennusten kunnosta. Kosteusmittauksien tulokset ovat kuitenkin vasta sitten hyödynnettävissä, kun ymmärretään rakennuksen kosteus- ja lämpötekninen toiminta. Olemme kosteusmittausten ammattilaisia - ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennusten kosteusmittauksista!

Kosteusmittaus rakennustöiden aikana

Rakennustöiden aikana tehtävässä kosteusmittauksissa selvitämme ja varmistamme rakenteiden riittävän kuivumisen ennen sisävalmistustöitä.

Kosteusmittaukset kunnonarvioijana

Toteutamme kosteusmittauksia valmiisiin rakennuksiin, jolloin kyseessä on useimmiten kuntoarvio ja -tutkimukseen liittyvä tehtävä. Kosteusmittaajan on tärkeää ymmärtää rakenteen kosteus- ja lämpötekninen toiminta.

Ammattilaisten tekemänä Seinäjoella

ProLeader Oy on VTT:n valtuuttama rakenteiden kosteuden mittaaja Seinäjoelta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella - ota yhteyttä. Teemme kosteusmittauksia laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Kysy lisää palveluistamme!


Rakenteiden kosteudenmittaaja VTT-C-10796-24-14

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Yhteystiedot

ProLeader Oy

Impivaarantie 25

60420 SEINÄJOKI

050 304 4671

esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi

www.proleader.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 21561827
Puh: +358503044671

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ProLeader Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.