Kosteusmittaukset Seinäjoelta

ProLeader Oy tekee kosteusmittauksia Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan alueella. Lukuisat taloyhtiöt, erilaiset yritykset ja kunnat ovat teetättäneet kosteusmittaukset meillä ja saaneet siten arvokasta tietoa rakennusten kunnosta. Kosteusmittauksien tulokset ovat kuitenkin vasta sitten hyödynnettävissä, kun ymmärretään rakennuksen kosteus- ja lämpötekninen toiminta. Olemme kosteusmittausten ammattilaisia - ota yhteyttä ja pyydä tarjous rakennusten kosteusmittauksista!

Kosteusmittaus rakennustöiden aikana

Rakennustöiden aikana tehtävässä kosteusmittauksissa selvitämme ja varmistamme rakenteiden riittävän kuivumisen ennen sisävalmistustöitä.

Kosteusmittaukset kunnonarvioijana

Toteutamme kosteusmittauksia valmiisiin rakennuksiin, jolloin kyseessä on useimmiten kuntoarvio ja -tutkimukseen liittyvä tehtävä. Kosteusmittaajan on tärkeää ymmärtää rakenteen kosteus- ja lämpötekninen toiminta.

Ammattilaisten tekemänä Seinäjoella

ProLeader Oy on VTT:n valtuuttama rakenteiden kosteuden mittaaja Seinäjoelta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella - ota yhteyttä. Teemme kosteusmittauksia laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Kysy lisää palveluistamme!


Rakenteiden kosteudenmittaaja VTT-C-10796-24-14

Suosittele meitä

Yhteystiedot

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420
SEINÄJOKI
esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi
www.proleader.fi
Impivaarantie 25, Seinäjoki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.


  • Luotettava kumppani