Rakennusterveys

ProLeader Oy toimii rakennusterveysasiantuntijana Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Porin, Jyväskylän ja Tampereen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä asiantunteva rakennusterveysasiantuntija paikalle.

Mikä on rakennusterveysasiantuntija?

Rakennusterveysasiantuntija on oikea ratkaisu rakennusten homeongelmien selvittämiseen.

Rakennusterveysasiantuntija on kuntotutkijaa monipuolisempi osaaja, joka osaa arvioida rakennuksesta löytyvien vaurioiden tai virheiden vaikutuksen rakennuksen sisäilmaan ja mahdollisiin terveydellisiin haittoihin. Rakennusterveysasiantuntijan nimikettä voivat käyttää vain VTT:n sertifioimat ammattilaiset.

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus asunnon ja muun oleskelutilan terveydellisistä olosuhteista sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden pätevyysvaatimuksista

Uuden asetuksen merkittävä kohta on terveydensuojeluviranomaisten apuna olevien ulkopuolisten asiantuntijoiden pätevyysvaatimukset. Sen mukaan pitkäkään työkokemus ei riitä, vaan tarkastuksien tekijän on oltava henkilösertifioitu rakennusterveysasiantuntija. Asetuksen mukaan rakennusterveysasiantuntija voi toimia myös yksin ulkopuolisena asiantuntijana.

Mitä rakennusterveystarkastaja tekee?

Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi sisäilmaongelmien selvitysprosessin johtotyöt, erilaiset tutkimus- ja näytteenottosuunnitelmat, kuntotarkastusten tekeminen ja niiden tulkinta sekä erilaiset raportointi ja korjausvalvonta.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Rakennusterveysasiantuntija RTA VTT-C-21559-26-15 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Yhteystiedot

ProLeader Oy

Impivaarantie 25

60420 SEINÄJOKI

050 304 4671

esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi

www.proleader.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 21561827
Puh: +358503044671

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ProLeader Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.