Rakennusterveyden asiantuntija Seinäjoella

Ota yhteyttä

Rakennusterveysasiantuntija on oikea ratkaisu rakennusten homeongelmien selvittämiseen. ProLeader Oy toimii rakennusterveyden asiantuntijana Seinäjoella ja noin 200 kilometrin säteellä paikkakunnalta, esimerkiksi Vaasan, Kokkolan ja Porin alueilla.

Yhteydenottoon

Eurofinsin sertifioima ammattilainen

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus asunnon ja muun oleskelutilan terveydellisistä olosuhteista sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden pätevyysvaatimuksista toteaa, että tarkastuksien tekijän on oltava henkilösertifioitu rakennusterveysasiantuntija. ProLeader Oy on Eurofinsin sertifioima rakennusterveysasiantuntija, jonka ammattitaito on käytettävissäsi noin 200 kilometrin säteellä Seinäjoelta.

Pyydä meiltä tarjous

Rakennusterveystarkastuksen sisältö

Rakennusterveysasiantuntija on kuntotutkijaa monipuolisempi osaaja, joka osaa arvioida rakennuksesta löytyvien vaurioiden tai virheiden vaikutuksen rakennuksen sisäilmaan ja mahdollisiin terveydellisiin haittoihin. Rakennusterveystarkastajan monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluvat esimerkiksi sisäilmaongelmien selvitysprosessin johtotyöt ja erilaiset tutkimus- ja näytteenottosuunnitelmat. Lisäksi rakennusterveystarkastaja on vastuussa myös kuntotarkastusten tekemisestä ja niiden tulosten tulkinnasta sekä raportoinnista ja korjausvalvonnasta. Tarjoamme sinulle kattavasti kaikki nämä palvelut.

Tutustu myös sisäilmatutkimuksiin