Rakennusterveys

ProLeader Oy toimii rakennusterveysasiantuntijana Seinäjoen, Vaasan, Kokkolan, Porin, Jyväskylän ja Tampereen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä asiantunteva rakennusterveysasiantuntija paikalle.

Mikä on rakennusterveysasiantuntija?

Rakennusterveysasiantuntija on oikea ratkaisu rakennusten homeongelmien selvittämiseen.

Rakennusterveysasiantuntija on kuntotutkijaa monipuolisempi osaaja, joka osaa arvioida rakennuksesta löytyvien vaurioiden tai virheiden vaikutuksen rakennuksen sisäilmaan ja mahdollisiin terveydellisiin haittoihin. Rakennusterveysasiantuntijan nimikettä voivat käyttää vain VTT:n sertifioimat ammattilaiset.

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus asunnon ja muun oleskelutilan terveydellisistä olosuhteista sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden pätevyysvaatimuksista

Uuden asetuksen merkittävä kohta on terveydensuojeluviranomaisten apuna olevien ulkopuolisten asiantuntijoiden pätevyysvaatimukset. Sen mukaan pitkäkään työkokemus ei riitä, vaan tarkastuksien tekijän on oltava henkilösertifioitu rakennusterveysasiantuntija. Asetuksen mukaan rakennusterveysasiantuntija voi toimia myös yksin ulkopuolisena asiantuntijana.

Mitä rakennusterveystarkastaja tekee?

Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi sisäilmaongelmien selvitysprosessin johtotyöt, erilaiset tutkimus- ja näytteenottosuunnitelmat, kuntotarkastusten tekeminen ja niiden tulkinta sekä erilaiset raportointi ja korjausvalvonta.  Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Rakennusterveysasiantuntija RTA VTT-C-21559-26-15 

Suosittele meitä

Yhteystiedot

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420
SEINÄJOKI
esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi
www.proleader.fi
Impivaarantie 25, Seinäjoki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.


  • Luotettava kumppani