Lämpökuvaukset Seinäjoelta

ProLeader Oy toteuttaa lämpökuvauksia laajasti Etelä-Pohjanmaalle ja Pohjanmaalle. Olemme tehneet lukuisia lämpökuvauksia taloyhtiöiden, yritysten ja kuntien rakennus- ja saneeraustarpeisiin. Rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien kunto ja laatu arvioidaan kätevästi ja laadukkaasti lämpökuvausten avulla.  Ota yhteyttä – kysy tarjous lämpökuvauksista!

Olemme VTT:n valtuuttama rakennusten lämpökuvaaja (VTT-C-20674-25-15).

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton tutkimusmenetelmä. Lämpökuvauksella voidaan tutkia ja arvioida rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien toimivuutta, laatua ja kuntoa. Lämpökuvausta voidaan käyttää yhtenä tutkimusmenetelmänä uudisrakennusten laadunvalvontamittauksissa sekä vanhojen rakennusten kuntotutkimuksissa.

Lämpökuvaus osana energiankulutuksen kartoitusta

Lämpökuvauksella selvitetään nopeasti ja varmasti rakennuksen vuoto- ja vikakohdat rakenteita purkamatta. Lämpökuvaus antaa ensiarvoisen tärkeää tietoa rakennuksen kunnosta ja siten sitä voidaan hyödyntää myös korjaussuunnittelun tukena. Lämpökuvauksen tulokset ovat heti nähtävillä ja nopeasti hyödynnettävissä päätösten tueksi. Lämpökartoituksella selvitetään rakennuksen energiankulutuksen heikkoudet ollen tie energiankulutuksen vähentämiseen.

Lämpökuvaukset Seinäjoen alueelta

ProLeader Oy palvelee esimerkiksi Vaasassa, Kokkolassa ja Parkanossa - kysy lisää lämpökuvauksista!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Yhteystiedot

ProLeader Oy

Impivaarantie 25

60420 SEINÄJOKI

050 304 4671

esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi

www.proleader.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420 SEINÄJOKI

Y-tunnus: 21561827
Puh: +358503044671

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ProLeader Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.