Lämpökuvaukset Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla sekä Pohjanmaalla

Ota yhteyttä

ProLeader Oy Seinäjoelta toteuttaa lämpökuvauksia laajasti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Olemme tehneet lukuisia lämpökuvauksia taloyhtiöiden, yritysten ja kuntien rakennus- ja saneeraustarpeisiin.

Kaikki yhteystietomme

Valtuutettu rakennusten lämpökuvaaja

Rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien kunto ja laatu arvioidaan kätevästi ja laadukkaasti lämpökuvausten avulla. Lämpökuvausta voidaan käyttää yhtenä tutkimusmenetelmänä uudisrakennusten laadunvalvontamittauksissa sekä vanhojen rakennusten kuntotutkimuksissa.


Lämpökuvaukset vaativat asiantuntemusta, ja ProLeader Oy Seinäjoelta tarjoaa sitä käyttöösi. Olemme Eurofinsin valtuuttama rakennusten lämpökuvaaja (VTT-C-20674-25-15).

Kysy lisätietoja

Lämpökuvaus menetelmänä

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton tutkimusmenetelmä, jolla selvitetään nopeasti ja varmasti rakennuksen vuoto- ja vikakohdat rakenteita purkamatta. Lämpökartoituksella saadaan selville rakennuksen energiankulutuksen heikkoudet, joten sitä voidaan hyödyntää energiankulutuksen vähentämisessä. Yleisemmin se antaa ensiarvoisen tärkeää tietoa rakennuksen kunnosta, ja siten sitä voidaan käyttää myös korjaussuunnittelun tukena. 

Tutustu myös kosteusmittauksiin