Lämpökuvaukset Seinäjoelta

ProLeader Oy toteuttaa lämpökuvauksia laajasti Etelä-Pohjanmaalle ja Pohjanmaalle. Olemme tehneet lukuisia lämpökuvauksia taloyhtiöiden, yritysten ja kuntien rakennus- ja saneeraustarpeisiin. Rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien kunto ja laatu arvioidaan kätevästi ja laadukkaasti lämpökuvausten avulla.  Ota yhteyttä – kysy tarjous lämpökuvauksista!

Olemme VTT:n valtuuttama rakennusten lämpökuvaaja (VTT-C-20674-25-15).

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton tutkimusmenetelmä. Lämpökuvauksella voidaan tutkia ja arvioida rakennusten, rakenteiden ja rakennusmateriaalien toimivuutta, laatua ja kuntoa. Lämpökuvausta voidaan käyttää yhtenä tutkimusmenetelmänä uudisrakennusten laadunvalvontamittauksissa sekä vanhojen rakennusten kuntotutkimuksissa.

Lämpökuvaus osana energiankulutuksen kartoitusta

Lämpökuvauksella selvitetään nopeasti ja varmasti rakennuksen vuoto- ja vikakohdat rakenteita purkamatta. Lämpökuvaus antaa ensiarvoisen tärkeää tietoa rakennuksen kunnosta ja siten sitä voidaan hyödyntää myös korjaussuunnittelun tukena. Lämpökuvauksen tulokset ovat heti nähtävillä ja nopeasti hyödynnettävissä päätösten tueksi. Lämpökartoituksella selvitetään rakennuksen energiankulutuksen heikkoudet ollen tie energiankulutuksen vähentämiseen.

Lämpökuvaukset Seinäjoen alueelta

ProLeader Oy palvelee esimerkiksi Vaasassa, Kokkolassa ja Parkanossa - kysy lisää lämpökuvauksista!

Suosittele meitä

Yhteystiedot

ProLeader Oy
Impivaarantie 25
60420
SEINÄJOKI
esa.kemppainen@proleader.fi, joni.vuoto@proleader.fi
www.proleader.fi
Impivaarantie 25, Seinäjoki

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.


  • Luotettava kumppani