Merkkiainekokeet ProLeader Oy:ltä Seinäjoelta

Ota yhteyttä

ProLeader Oy tekee merkkiainekokeet noin 200 kilometrin säteellä Seinäjoelta, esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. Teemme osaamista edellyttäviä tutkimuksia taloyhtiölle, yrityksille ja kunnille.

Ota yhteyttä!

Epäpuhtaudet selville merkkiainekokeilla

Merkkiainekokeita tehdään tiivistyskorjausten laadunvarmistuksen ja kuntotutkimusten yhteydessä, kun halutaan selvittää mahdollisten epäpuhtauksien pääsyä sisäilmaan. ProLeader Oy Seinäjoelta tarjoaa merkkiainetutkimukset vahvalla ammattitaidolla. 

Kysy lisää palveluistamme

Merkkiainekokeen sisältö

Rakennusten ilmatiiveyden tutkimisella selvitetään rakennuksen vuotoilmavirtojen reittejä ja niiden suuruutta. Merkkiainekokeessa selvitetään rakenteen sisällä ja rakenteen läpi tapahtuvia ilmavirtauksia erityistä kaasua ja sitä havaitsevaa mittalaitetta (merkkiaineanalysaattori) apuna käyttäen. Jos on tiedossa, että rakennuksen ilmatiiveys ei ole hyvä, vuotojen laajuutta voidaan arvioida ensin aistinvaraisesti ja lämpökameralla. Käytettävät merkkiainekaasut ovat kemiallisesti heikosti reagoivia, eivätkä ne aiheuta terveydellistä haittaa tai syttymisvaaraa.

Meiltä myös kosteudenhallintakoordinaattorin palvelut